صفحه اصلی       بیمه های اتومبیل       بیمه های آتش سوزی       بیمه های عمر وپس انداز       بیمه های مسئولیت و مهندسی    ارتباط با ما












درباره بیمه های مسئولیت
بیمه مسئولیت مدنی کارفرما درقبال کارکنان و اشخاص ثالث

الف) بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در مقابل کارکنان ساختمانی
1. موضوع بیمه: عبارتست از جبران غرامات جانی ناشی از صدمات جسمانی وارد به کارکنان ساختمانی در حین اجراي عملیات ساختمانی در محل مندرج در جدول مشخصات بیمه نامه که به دلیل وقوع یک حادثه مشخصی واقع گردیده باشد.
2. تعهد بیمه گر مشروط به احراز مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان و شامل پرداخت غرامت فوت و نقص عضو دائم اعم از کلی و جزئی و پرداخت هزینه هاي پزشکی ناشی از حوادث تا مبالغ مندرج در بیمه نامه می باشد.
3. پرداخت حق بیمه م یتواند بصورت قسطی و با توافق بیمه گر و بیمه گذار باشد.
4. مبلغ حق بیمه با توجه به متراژ کل زیربنا، تعداد بلوك و میزان غرامت تعیین شده از طرف بیمه گذار، محاسبه می گردد.
5. جهت احداث پروژه هاي عمرانی نظیر سدسازي، راهسازي، ساخت تونل و … نیز بیمه نامه مسئولیت مدنی کارفرما در مقابل کارکنان صادر می شود و نرخ هاي حق بیمه آن با توجه به موضوع کار و مبلغ و مدت پروژه و شرایط درخواستی متفاوت می باشد.

ب) بیمه مسئولیت مدنی کارفرمایان واحدهاي صنعتی، تولیدي و خدماتی در مقابل کارکنان
1. موضوع بیمه: عبارتست از مسئولیت مدنی کارفرما براي جبران خسارت بدنی ناشی از حوادث کار که به کارکنان در حین انجام وظیفه و در محل کار وارد می شود.
2. تعهد بیمه گر پس از احراز مسئولیت بیمه گذار شامل پرداخت غرامت فوت و نقص عضو اعم از کلی و جزئی و پرداخت هزینه هاي پزشکی ناشی از کار تا مبالغ تعیین شده در بیمه نامه می باشد.
3. مبلغ حق بیمه با توجه به تعداد کارکنان، با ارائه نام یا بدون نام، موضوع کار و میزان غرامت تعیین شده از طرف بیمه گذار و مدت بیمه محاسبه می گردد.
4. پرداخت حق بیمه می تواند به صورت قسطی و باتوافق بیمه گر و بیمه گذار باشد.
5. کارکنان م یتوانند بصورت با نام و بی نام بیمه شوند و حق بیمه کارکنان بصورت با نام حدود 30 % ارزانتر از کارکنان بصورت بی نام می باشد.
6. در صورتیکه کارفرما در طول مدت بیمه (یکسال) موجب بروز خسارتی نگردد، در زمان تمدید بیمه نامه، بیمه گذار از تخفیف عدم خسارت حداقل به میزان 10 % برخوردار خواهد گردید

بیمه مسئولیت مدنی حرفه اي پزشکان و پیراپزشکان

تعریف مسئولیت مدنی:
در هر مورد که شخص ناگزیر از جبران خسارت دیگري باشد می گویند در برابر او مسئولیت مدنی دارد. خواه این ضرر ناشی از تقصیر خود وي، وابستگان وي و یا اموال تحت تصرف وي باشد. موضوع مسئولیت در ارتباط مستقیم با قانون است و هر قدر جامعه اي قانونمندتر باشد، مسئولیت در آن گسترده تر و روابط افراد با یکدیگر مشخص و معین وشفاف تر است.

انواع مسئولیت :
مسئولیت اخلاقی (وجدانی) : اگر کسی را درحال غرق شدن مشاهده کنیم و او را نجات ندهیم، از نظر اخلاقی و وجدانی مسئول هستیم ولی از نظر قانونی مسئولیتی نداریم که بیمه پذیر نیست.
مسئولیت قانونی: که شامل مسئولیت کیفري و مسئولیت مدنی می باشد.
مسئولیت کیفري: مسئولیت کیفري مثل مسئولیت جرایم رانندگی که به علت تعارض با نظم و مصلحت جامعه بیمه پذیر نیست.
مسئولیت مدنی که شامل مسئولیت قراردادي و مسئولیت شبه جرمی م یباشد که بیمه پذیر می باشند.
در مسئولیت قراردادي زیان دیده و عامل بروز حادثه مشخص هستند و اثبات حق زیاندیده ساده است مثل قرارداد حمل و نقل، ولی در مسئولیت شبه جرمی عامل بروز حادثه مشخص است لیکن زیاندیده فرد خاصی نیست بلکه هر یک از افراد جامعه ممکن است متحمل خسارت مالی یا بدنی شوند.

انواع بیمه مسئولیت هاي شبه جرمی
1. بیمه مسئولیت عمومی که موضوع بیمه جبران خسارتهاي مالی و جانی وارد به اشخاص ثالث می باشد.
2. بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان که موضوع بیمه، جبران غرامتهاي جانی وارد به کارکنان ناشی از مسئولیت کارفرما می باشد.
3. بیمه مسئولیت کالا
4. بیمه مسئولیت حرفه اي

با توجه به انواع بسیار متنوع بیمه هاي مسئولیت که در شرکت سهامی بیمه توسعه ارائه می شود، به معرفی برخی از آنها می پردازیم:

بیمه مسئولیت مدنی حرفه اي پزشکان و پیراپزشکان
1. موضوع بیمه: عبارتست از بیمه مسئولیت مدنی حرفه اي پزشکان و پیراپزشکان در قبال بیمارانی که بعلت خطا، غفلت و یا قصور پزشک یا پیراپزشک در تشخیص، معالجه، مداوا، اعمال جراحی و بطور کلی انجام امور پزشکی دچار صدمات جسمانی یا روانی گردیده و یا فوت شوند.
2. تعهد بیمه گر در قبال هر یک از بیماران، معادل مبلغی است که از سوي مراجع قانونی ذیصلاح تعیین می گردد و در هر صورت از مبلغ تعیین شده در شرایط خصوصی بیمه نامه تجاوز نخواهد کرد.
3. مدت بیمه نامه یکسال و حق بیمه آن نقدي است.

بیمه مسئولیت شرکت هاي حمل و نقل داخلی

شرکت ها و مؤسسات حمل و نقل داخلی براساس قانون تجارت و سایر مقررات مربوطه، موظفند محمولاتی را که توسط ارسال کنندگان و یا صاحبان کالا جهت حمل به مقاصد موردنظر به آنها واگذار می گردد، صحیح و سالم به مقصد برسانند. با توجه به قلمرو و توسعه شهرها و پیشرفت روزافزون صنعت و تکنولوژي در عصر حاضر و افزایش ارزش کالا، مسئولیت شرکت هاي حمل و نقل نیز افزایش یافته است. جبران آثار وقوع خطرهاي متعدد در جاده هاي بین شهري از جمله تصادف، واژگونی، آتش سوزي و … جزء مسئولیت مؤسسات حمل و نقل م یباشد. در صورت وقوع هر یک از خطرهاي مذکور، مسئولیت سنگینی ایجاد خواهد شد که جبران آن براي شرکت هاي حمل و نقل به آسانی امکان پذیر نخواهد بود.
با بیمه مسئولیت، شرکت ها و مؤسسات حمل و نقل می توانند، ضمن اعمال دقت و مراقبت هاي لازم، با خاطري آسوده مبادرت به حمل و نقل کالا نموده و مسئولیت ناشی از خسارت هاي وارده به محمولات مورد حمل را که در اثر خطرهاي بیمه شده حادث شده باشد را به آسیا واگذار نمایند. بیمه مسئولیت شرکت هاي حمل و نقل داخلی به صورت قرارداد سالیانه تنظیم م یشود و نرخ حق بیمه آن نیز نازل است.

مراحل صدور و بررسی قراردادهاي مسئولیت مؤسسات حمل و نقل
الف: درخواست بیمه گذار
ب: تنظیم قرارداد با توجه به درخواست بیمه گذار
ج: امضاء قرارداد توسط بیمه گذار و بیمه گر و پرداخت سپرده توسط بیمه گذار
د: اجراي قرارداد
ه: در پایان قرارداد در صورتی که ضریب خسارت کمتر از 50 % باشد اشتراك در منافع توافق شده محاسبه و پرداخت خواهد شد.
جهت صدور قرارداد، بیمه گذار می تواند به نمایندگی ها، شعب و سرپرستی هاي بیمه توسعه مراجعه نماید.

بیمه تأمین تعهدات شرکت هاي حمل و نقل بین المللی در مقابل گمرك ایران
براساس توافق بعمل آمده بین شرکت هاي بیمه و گمرك جمهوري اسلامی ایران، شرکت هاي حمل و نقل بین المللی که در امر ترانزیت کالا فعالیت دارند م یتوانند با عقد قرارداد تحت شرایطی، تعهدات خود را در مقابل گمرك که شامل حقوق و عوارض گمرکی و سود بازرگانی، جریمه فقدان تمام یا قسمتی از کالاي ترانزیت که طبق مفاد قانون امور گمرکی، آیین نامه اجرایی آن و دستورالعمل هاي متکی بر قانون که بیمه گذار متعهد پرداخت آن به گمرك ایران م یباشد را بیمه نمایند.

بیمه مسئولیت شرکتهاي حمل و نقل بین المللی کالا (سی. ام. آر)
راه نامه C. M. R سندي است که در مسیر حمل با کامیون مورد استفاده قرار م یگیرد و مخصوص حمل کننده می باشد. سند مزبور تحت مقررات و کنوانسیون بین المللی حمل و نقل جاده اي یا مقررات بین المللی حمل کالا از طریق جاده صادر می گردد و حدود مسئولیت متصدیان حمل جاده اي را مشخص می نماید.
شرکت ها و مؤسسات حمل و نقل بین المللی براساس قانون بیمه ایران و کنوانسیون حمل و نقل بین المللی کالا از طریق جاده (سی. ام. آر) می تواند با استفاده از این پوشش مسئولیت خود را در مقابل صاحبان کالا بیمه نمایند.

الف- مراحل صدور بیمه نامه:
1. دریافت پیشنهاد صدور بیمه نامه باربري (کتبی یا تلفنی)
2. بررسی پیشنهاد، تعیین نرخ حق بیمه و سایر شرایط
3. بازدید از محموله حسب مورد
4. وارد نمودن اطلاعات در رایانه و چاپ بیمه نامه
5. صدور قبض رسید حق بیمه
6. بررسی بیمه نامه و تأئید آن (امضاء)
7. ممهور نمودن بیمه نامه- تفکیک بیمه نامه
8. بایگانی

مسئولیت مدنی دارندگان و سرویس کاران آسانسور

1. موضوع بیمه: عبارتست از جبران مسئولیت مدنی بیمه گذار ناشی از قصور وي در انجام امور مربوط به آسانسور که منجر به صدمات جسمانی و یا فوت سرنشینان آسانسور گردد.
2. تعهد بیمه گر مشروط به احراز مسئولیت بیمه گذار توسط مراجع قضایی است و شامل پرداخت غرامت فوت و نقص عضو اعم از کلی و جزئی و پرداخت هزینه هاي پزشکی م یباشد که بیمه گذار مسئول آن شناخته شده است و حداکثر تا مبالغ تعیین شده در جدول مشخصات بیمه نامه خواهد بود.
3. مبلغ حق بیمه، با توجه به ظرفیت آسانسور و میزان غرامت تعیین شده از طرف بیمه گذار، محاسبه می گردد.
4. پرداخت حق بیمه م یتواند بصورت قسطی و با توافق بیمه گر و بیمه گذار باشد.

درباره بیمه های مهندسی
تمام خطر پیمانکاران

بیمه هاي مهندسی

دوام وبقاي هر سازمانی نیازمند آن است که نیروي انسانی آن تفکر پویا داشته، آگاه به مسائل کار خود بوده و آموزش هاي لازم را جهت بهبود کیفیت کار فرا گیرند تا بتوانند آموخته هاي نظري خود را به روش عملی و کاربردي تبدیل کنند و این امر مستلزم آن است که منابعی وجود داشته باشد تا به کمک آن انجام این کار تسریع گردد.
بنابراین وظیفه خود دانسته مجموعه اي تهیه شود تا همکاران بیمه اي در مراکز صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت، به کمک آن پاسخگوي نیازهاي مشتریان در رشته بیمه هاي مهندسی باشند و الگوي مشتري مداري را سرلوحه کار خود قرار دهند. این مجموعه خوانندگان را هدایت میکند تا بدانند در زمان اجراي پروژه هاي مهندسی و همچنین در زمان بهره برداري آنها، چه نوع بیمه نامه اي را میتوانند به مشتریان خود ارائه دهند و سیر مراحل صدور بیمه نامه و پرداخت خسارت چگونه انجام می گیرد.

بیمه هاي مهندسی در یک نگاه
رشد و توسعه هر کشور نیازمند عزم ملی و اعتقاد مردم آن کشور به باورهاي رشد و توسعه میباشد که این امر مستلزم این است که شرایط براي رشد و توسعه فراهم گردد تا موتور حرکتی بشود به سمت توسعه. سه بخش از فعالیتهاي اقتصادي هستند که با رشد آنها کشور به سمت توسعه حرکت میکند که عبارتند از بخش کشاورزي، بخش صنعت و بخش خدمات، تمامی این بخشها در زمان فعالیت خود نیاز به حمایتگري مالی دارند که در صورت بروز خسارتهاي احتمالی مخصوصاً ناشی از حوادث طبیعی (Acts of God) بتوانند به حیات خود ادامه دهند . در این میان شرکت هاي بیمه خصوصاً در رشته بیمه هاي مهندسی(Engineering Insurances) در ایجاد تأمین، امنیت و آسایش خاطر براي مجریان طرحها نقش بسزایی بعهده دارند.
امروزه بیمه هاي مهندسی یکی از شاخصهاي انجام فعالیت هاي تولیدي و عمرانی است و رشد آن در هر کشوري نشان دهنده افزایش فعالیت عمرانی و سازندگی میباشد و برعکس کاهش آن نمایانگر رکود این گونه فعالیتها است.

 مفهوم تمام خطر( All Risks) در بیمه هاي مهندسی

محدوده پوشش بیمهاي در بیمه هاي تمام خطر مهندسی برخلاف سایر رشته هاي بیمه که اکثراً دامنه اي محدود داشته و تنها خطراتی معدودي را زیر پوشش بیمه اي خود قرار میدهند، بسیار وسیع و گسترده است. بعنوان نمونه در کلیه رشته هاي بیمه، خطرات مورد پوشش در بیمه نامه بصراحت ذکر میشود و جبران خسارت هاي وارد به مورد بیمه به همان خطرات محدود میباشد ولی در بیمه هاي تمام خطر مهندسی فقط به ذکر استثنائات اکتفا میشود. بنابراین تأمین این بیمه ها شامل کلیه خطرات است جز خطراتی که در بیمه نامه مستثنی شده اند و اطلاق نام تمام خطر به این بیمه ها نیز به همین علت میباشد.
از مزایاي مهم بیمه هاي تمام خطر مهندسی این است که با دامنه وسیع خود که خطرات متعدد و متنوعی را زیر پوشش می گیرد بیمه گزار را از تحصیل تعداد زیادي بیمه نامه براي پوشش خطرات گوناگون بی نیاز میکند. بیمه هاي مهندسی علاوه بر اینکه مو ارد بیمه شده را در دوره عملیات ساختمانی یا نصب تجهیزات و ماشینآلات پوشش میدهد، حتی انجام عملیات در زمان آزمایش و یا دوره تضمین (نگهداري) که مطابق پیمان بعهده پیمانکار میباشد را نیز شامل میشود، بدین معنی که اگر پس از اتمام کارها در زمان آزمایش و یا در دوره نگهداري نیاز به اصلاح و یا رفع نواقص کار بود این دوره آزمایش و نگهداري نیز شامل پوشش بیمه هاي مهندسی میشود و در عین حال در زمان بهره برداري از پروژه و ماشین آلات و تجهیزات نیز میتوان از سایر رشته هاي بیمه مهندسی براي پوشش بیمه اي استفاده کرد.

اطلاعات لازم جهت تعیین نرخ تقریبی بیمه مهندسی
1. معرفی موضوع پروژه
2. مدت اجراي پروژه
3. محل اجراي پروژه
4. مبلغ پروژه یا ارزش اجراي کار
5. نام صاحبکار (کارفرما)

مدارك مورد نیاز جهت بررسی و محاسبه نرخ و شرایط
1. کپی پیمان یا قرارداد
 2. جدول زمانبندي کار  Time Schedule
 3. نقشه کلی کار      General Layout
 4. صورت ریز اقلام و مصالح   List of Items & Matrials
 5. تکمیل پرسشنامه      Questionnaire
 6. گزارش کارشناس       Expert Report

بیمه تمام خطر پیمانکاري (CAR):
این بیمه نامه تمامی خسارات وارده به انواع پروژه هاي ساختمانی و عمرانی نظیر پروژه هاي احداث جاده تونل، سدسازي، پل سازي، اسکله سازي، تاسیسات راه آهن و .... را در تمامی طول مدت بیمه تحت پوشش قرار می دهد، مگر خطراتی را که در شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه استثناء شده باشد. علاوه براین بیمه نامه مقاطعه کاري خسارت هاي وارد به اموال مجاور بیمه گذار و خسارت هاي مالی و جانی وارد به اشخاص ثالث را نیز تحت پوشش قرار می دهد

مدت بیمه:
مدت بیمه برابر با کل دوره ساخت است و از زمان شروع پروژه آغاز و در زمان تحویل پروژه توسط پیمانکار به صاحب کار و شروع بهره برداري از بناي تکمیل شده و یا هر بخش تکمیل شده از آن خاتمه می یابد. در این بیمه نامه تعهدات پیمانکار طی دوره نگهداري در چارچوب شرایط معینی نیز تحت پوشش قرار می گیرد.

خطرهاي تحت پوشش:
این بیمه نامه از انواع بیمه هاي تمام خطر است. خسارت واقع شده به هر دلیلی که اتفاق افتاده باشد، تحت پوشش بیمه نامه خواهد بود؛ مگر اینکه در بخش استثنائات بیمه نامه ذکر شده باشد. مهم ترین خطرهایی که خسارت هاي ناشی از آنها قابل جبران است عبارتند از: آتش سوزي، صاعقه، انفجار، سیل، طغیان آب، باران، برف، بهمن،هر نوع طوفان، زمین لرزه، نشست زمین، لغزش زمین و صخره ها، سرقت، عدم مهارت، سهل انگاري، اعمال توآم با سوء نیت و به طور کلی هر نوع خسارت دیگري مشروط به این که در بیمه نامه به صورت مشخصی استثناء نشده باشد.

اقلامی که بیمه می شوند:
این بیمه نامه علاوه بر کار موضوع قرارداد (شامل مصالح و دستمزدها) لوازم، تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی مورد استفاده براي اجراي کار، هزینه از بین بردن ضایعات ناشی از وقوع خطرهاي تحت پوشش، خسارت هاي وارد بر اموال مجاور، متعلق به کارفرما خسارت هاي مالی و جانی وارد به اشخاص ثالث را نیز تحت پوشش قرار می دهد.

مدارك مورد نیاز جهت صدور بیمه نامه :
1. درخواست کتبی بیمه گذار
2. تکمیل پرسشنامه مخصوص
3. کپی پیمان
4. ریز اقلام بیمه یا فهرست بهاء
5. نقشه کلی کار Site Plan 
6. برنامه زمانبندي اجراي کار

مراحل صدور بیمه نامه تمام خطر پیمانکاران
1. درخواست کتبی بیمهگزار مبنی براینکه چنین پروژهاي در دست اجرا میباشد و نیاز به پوشش بیمه تمام خطر پیمانکاران دارد.
2. پرسشنامه تکمیل شده بیمه تمام خطر پیمانکاران که تا حد امکان پاسخ سؤالات بطور کامل داده شده و به مهر و امضاء بیمه گزار رسیده باشد.
3. فتوکپی پیمان براي پروژههاي عمرانی و جواز ساختمانی براي پروژههاي کوچک ساختمانی (بخش خصوصی) که نشان دهنده نام و نشانی صاحبکار و پیمانکار، مدت پیمان، مبلغ پیمان، موضوع قرار داد، فهرست بهاء و غیره میباشد.
4. جدول زمانبندي پروژه که نشان دهنده زمان و مدت اجراي مراحل مختلف طرح میباشد.
5. نقشه کلی کار(General Layout) که نشان دهنده مسیر یا موقعیت طرح از لحاظ قرار گرفتن در مجاورت ساختمانها و تأسیسات موجود در نزدیکی محل اجراي پروژه می باشد.
6. لیست اقلام و مقادیر مورد پیمان (درصورت نیاز) .

تمام خطر نصب (EAR)

این بیمه نامه تمامی خسارات وارد به انواع پروژه هاي نصب ماشین آلات، اسکلت هاي فلزي، پروژه هاي نصب لوله هاي نفت و گاز و آب و ... را از زمان ورود اقلام به سایت و دوره بیش انبارداري تا پایان دوره نصب و دوره آزمایش ( تست ) تحت پوشش قرار می دهد مگر مواردي را که در شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه استثناد شده است در صورتی که عملیات نصب یا مدت زمان بیمه نامه هر یک زودتر تا پایان پذیرد بیمه نامه عملا منتفی خواهد شد. چنانچه هزینه ها و اقلام مورد نصب در پروژه هاي مقاطعه کاري بیش از 500 درصد ارزش سرمایه را به خود اختصاص دهند. این پروژه ها نیز مشمول بیمه تمام خطر نصب می گردند .

مدت بیمه :
مدت بیمه عبارت از کل دوره نصب و راه اندازي که از تاریخ ورود ماشین آلات به محل مورد نصب شروع شده وشامل دوره هاي انبارداري، نصب، آزمایش و راه اندازي می باشد.

خطرهاي تحت پوشش:
این بیمه نامه از انواع بیمه هاي تمام خطر است. خسارت واقع شده به هر دلیلی که اتفاق افتاده باشد، تحت پوشش است، مگر اینکه در بخش استثنائات بیمه نامه ذکر شده باشد. مهم ترین خطرهایی که خسارت ناشی از آنها قابل جبران است عبارتند از : آتش سوزي، صاعقه، انفجار، سیل، طغیان آب، باران، برف، بهمن، هر نوع طوفان، زمین لرزه، نشست زمین، لغزش زمین و صخره ها، سرقت، عدم مهارت، سهل انگاري، اعمال توآم با سوء نیت و به طور کلی هر نوع خسارت دیگري مشروط به اینکه در بیمه نامه به صورت مشخص استثناء نشده باشد.

اقلامی که بیمه می شوند:
این بیمه نامه، علاوه بر ماشین آلاتی که می بایست نصب و راه اندازي شوند، حقوق و عوارض گمرکی، هزینه حمل و نصب آنها، لوازم، تجهیزات و ماشین آلاتی که از آنها براي نصب استفاده می شود، هزینه از بین بردن ضایعات ناشی از وقوع خطرهاي بیمه شده، اموال مجاور و همچنین خسارات مالی و جانی وارد به اشخاص ثالث را نیز تحت پوشش قرار می دهد.

بیمه فساد کالا در سردخانه (DOS)

هدف از ارائه این بیمه پاسخگویی به نیاز اشخاصی است که کالاي خود را در سردخانه ها انبار نموده و در قبال فساد کالایشان در اثر شکست یا خرابی ماشین آلات سردکننده، خواستار پوشش بیمه اي می باشند.
لازم به ذکر است که بیمه فساد کالا مکمل پوشش ارائه شده در بیمه شکست ماشین آلات می باشد و معمولاً بهمراه این بیمه توسط بیمه گذار خریداري می گردد.
با توجه به مطالب فوق چنین نتیجه می گیریم که چنانچه حادثه اي موجب از بین رفتن یا خسارت وارد به تجهیزات سرد کننده بشود و غرامت ناشی از آن تحت شرایط بیمه نامه شکست ماشین آلات قابل جبران باشد، فساد محصول در اثر چنین حادثه اي نیز در بیمه فساد کالا در سردخانه تحت پوشش خواهد بود. این بیمه نامه تحت شرایط خاص فساد کالا در اثر نقصان یا قطع سیستم برق عمومی(سراسري) را نیز پوشش می دهد.

بیمه تجهیزات الکترونیک(EI)

 این بیمه نامه به صورت اختصار با عبارت EI نمایش داده شده و براي پوشش بیمه اي دستگاه هاي الکترونیکی مانند: دستگاه هاي اشعه ایکس رایانه ها، دوربین هاي نقشه برداري دیجیتال، دستگاه هاي مخابراتی، تجهیزات پزشکی، ماشین هاي اداري و غیره ( به شرط دارا بودن گارانتی از سوي شرکت تولید کننده) مورد استفاده  قرار  می گیرد.
این بیمه نامه بصورت استاندارد تمام خطر می باشد؛ اما با در نظر گرفتن شرایط بیمه گذار این بیمه نامه مطابق با درخواست بیمه گذار که معمولترین این خطرات عبارتند از: خطرات طبیعی برخورد مورد بیمه باجسم ثابت یا متحرك، آبدیدگی مورد بیمه یا نفوذ مایعات به مورد بیمه، نوسانات برق و سرقت که در این بیمه نامه داراي استثنائاتی است که در شرایط عمومی این بیمه نامه ذکر می شود. این بیمه نامه با شرایط ثابتی در کلیه شرکت هاي بیمه صادر نمی شود و هر شرکت بیمه اي ممکن است آنرا تحت شرایط مورد نظر خود صادر نماید. لازم به ذکر است رایانه هاي رو میزي و دستی هم در این نوع بیمه نامه می توانند تحت پوشش بیمه اي قرار گیرند.